Frakten Frågor

Om din försändelse inte har kommit i tid, eller om du har några frågor om leverans kontakta UPS Fordringar Center direkt: 1-800-PICK-UPS (1-800-742-5877) eller www.ups.com. Alla produkter innehåller en hel tillverkarens garanti, om inte annat anges.

Våra Återvändande / Återbetalningspolicy

Alla produkter innehåller en hel tillverkarens garanti, om inte annat anges. Garantin skyddar dig mot alla defekter, inklusive skador som uppkommit via sjöfarten. Om produkten inte fungerar enligt beskrivningen eller anländer skadade, har du 15 dagar på sig att inleda en retur och begära ett RMA-nummer (enligt vår återkomst arbetsordningen nedan). Vi accepterar inte returer av andra skäl än defekta eller skadade objekt. Om produkten är defekt eller skadad, kommer vi att byta varan utan kostnad för dig. Vi kommer bara ge ett bidrag om objektet är slut i lager. Ring eller mejla oss om du har några ytterligare frågor innan du köper en vara. Vi tackar för er förståelse och samarbete.

Nekad Paketet Policy

Om produkten returneras av UPS till vårt lager kommer vi att kreditera beloppet av produkten. Kommer dock att debitera kunden för returfrakten kostnad. Denna kostnad kommer att förklaras för dig när du meddela kundtjänst som nekas paket, eller UPS tillbaka till oss som nekas paket utan förvarning. Kunden ansvarar för alla återvända avgifter för passagerare som nekas paket eller gå tillbaka till avsändaren.

Våra återvändandeförfarandet

Om du behöver ett utbyte (på grund av en defekt eller skadad produkt), kontakta vår kundtjänst (info@manufacturersclearance.com) inom 15 dagar från leveransdagen. Vi kommer att fråga dig ett RMA-nummer och schemalägga en kostnadsfri upphämtning via vår speditör. Vi accepterar inte returer av andra skäl än defekta eller skadade objekt. Posten MÅSTE i originalförpackningen / lådan med originalförpackningen innehåll för att vara berättigade till ett utbyte. Du måste ha ett RMA-nummer (utfärdat efter tillverkare Clearance) före leverans produkten tillbaka till oss för garantireparation eller utbyte.

Kundtjänst 310-427-7689


Flags of the world
Join our mailing list for more great savings and special offers!
© 2010 Manufacturers Clearance. All Rights Reserved.
USABritainSwedenSpainSloveniaSlovakiaRomaniaPortugalPolandNorwayNew ZealandNetherlandsMaltaLuxembourgLithuaniaLatviaItalyIrelandHungaryGreeceGermanyFranceFinlandEstoniaDenmarkCzech RepublicCyprusCanadaBulgariaBelgiumAustriaAustralia