Pošiljko vprašanja

Če je vaša pošiljka ne prispe pravočasno, ali če imate kakršnakoli vprašanja v zvezi z dobavo se obrnite na UPS Terjatve Center neposredno: 1-800-PICK-UPS (1-800-742-5877) ali www.ups.com. Vsi izdelki vsebujejo popolno proizvajalci garancijo, razen če ni drugače opisano.

Naša Return / politika povračila

Vsi izdelki vsebujejo popolno proizvajalci garancijo, razen če ni drugače opisano. Garancija vas varuje pred kakršnim koli in vse napake, vključno z vsemi škodo, ki nastane preko ladijskega prometa. Če izdelek ne deluje, kot je opisano ali prispe poškodovan, imate 15 dni za začetek vračanja in zahtevati številko RMA (podrobno opisano v naši postopka vračanja spodaj). Mi ne sprejemamo vrne iz kakršnega koli razloga, razen poškodovan predmetov. Če je izdelek poškodovan, bomo izmenjavo postavka brez stroškov za vas. Mi bomo samo vprašanje nadomestila, če je postavka na zalogi. Pokličite ali nam pošljite e-pošto, če imate dodatna vprašanja pred nakupom določeni točki. Zahvaljujemo se vam za vaše razumevanje in sodelovanje.

Zavrnjen paket Policy

Če se izdelek vrne UPS za naše skladišče bomo kredit količino proizvoda. Vendar pa se bo zaračunati vrnitev ladijskega stroškov. Ta strošek bo razloženo, da vas, ko vas obvesti Servisna služba zavrnjen paket, ali UPS vrne k nam zavrnjen paket brez predhodnega obvestila. Stranka je odgovorna za vse stroške za vrnitev zanikal paket ali vračanja pošiljk pošiljatelju.

Naše postopka vračanja

Če potrebujete izmenjavo (zaradi poškodovan izdelek), se obrnite na našo službo za službo (info@manufacturersclearance.com) v roku 15 dni od datuma dobave. Bomo to vprašanje ti RMA številko in urnik brez stroškov pickup preko našega pošiljatelja. Mi ne sprejemamo vrne iz kakršnega koli razloga, razen poškodovan predmetov. Postavka mora biti v originalni embalaži / škatli z vso originalno vsebine paketa, da bi bili upravičeni do zamenjave. Imeti morate številko RMA (izdano s strani proizvajalcev Potrditev) pred ladijskega izdelek nazaj k nam za popravilo garancija ali zamenjavo.

Customer Service 310-427-7689


Flags of the world
Join our mailing list for more great savings and special offers!
© 2010 Manufacturers Clearance. All Rights Reserved.
USABritainSwedenSpainSloveniaSlovakiaRomaniaPortugalPolandNorwayNew ZealandNetherlandsMaltaLuxembourgLithuaniaLatviaItalyIrelandHungaryGreeceGermanyFranceFinlandEstoniaDenmarkCzech RepublicCyprusCanadaBulgariaBelgiumAustriaAustralia