Kérdések szállítás

Ha a szállítmány nem érkezett meg időben, vagy ha bármilyen kérdése van a szállítási forduljon a UPS követelések Center közvetlenül: 1-800-PICK-UPS (1-800-742-5877) vagy www.ups.com. Az összes termék tartalmaz egy teljes gyártói garancia, hacsak le.

Mi Vissza / visszatérítési politika

Az összes termék tartalmaz egy teljes gyártói garancia, hacsak le. A garancia védi Önt ellen, és minden hibát, beleértve az esetleges károkért, amelyek révén a tengeri hajózás. Ha a termék nem működik leírt vagy sérült érkezik, akkor 15 napon belül kell kezdeményezni vissza és kérjen egy RMA-számot (részletesen A kiutasítási eljárás alatt). Nem fogadja vissza valamilyen oknál fogva nem hibás vagy sérült elemeket. Amennyiben a termék hibás, vagy sérült, akkor az elem csere nélkül költséget Önnek. Csak akkor ad visszatérítést, ha az elem kifogyott. Kérem hívjon vagy írjon nekünk, ha bármilyen további kérdése előtt vásárol elem. Köszönjük a megértést és az együttműködést.

Megtagadva csomag politika

Ha a termék visszakerül a UPS raktárunkból fogunk hitel összege a termék. Azonban ennek költsége az ügyfelek számára a visszatérés, szállítási költség nélkül. Ezt a költséget kell magyarázni, hogy Önt, amikor értesíti ügyfélszolgálata visszautasított csomagot, vagy a UPS visszatér hozzánk visszautasított csomagot értesítés nélkül. Az ügyfél felelős az összes díjat vissza visszautasított csomagot, vagy vissza a feladónak.

Mi kiutasítási eljárást

Ha szüksége van egy csere (mivel a hibás vagy sérült termék), vegye fel a kapcsolatot az ügyfélszolgálattal (info@manufacturersclearance.com) számított 15 napon belül a szállítási időpontot. Mi ad Önnek egy RMA számot és a menetrend a költségmentes pickup keresztül is szállító. Nem fogadja vissza valamilyen oknál fogva nem hibás vagy sérült elemeket. A tételt kell az eredeti csomagolásban / dobozban minden eredeti csomag tartalmát, hogy jogosult legyen a csere. Önnek rendelkeznie kell egy RMA-számot (gyártók által kiadott zárójelentés) szállítása előtt a terméket vissza hozzánk garanciális javítás vagy csere.

Ügyfélszolgálat 310-427-7689


Flags of the world
Join our mailing list for more great savings and special offers!
© 2010 Manufacturers Clearance. All Rights Reserved.
USABritainSwedenSpainSloveniaSlovakiaRomaniaPortugalPolandNorwayNew ZealandNetherlandsMaltaLuxembourgLithuaniaLatviaItalyIrelandHungaryGreeceGermanyFranceFinlandEstoniaDenmarkCzech RepublicCyprusCanadaBulgariaBelgiumAustriaAustralia