Toimitus kysymykset

Jos lähetys ei ole saapunut ajoissa, tai jos sinulla on kysyttävää toimitus ota yhteyttä UPS vaatimuksiin Center suoraan: 1-800-PICK-UPS (1-800-742-5877) tai www.ups.com. Kaikki tuotteet sisältävät täyden valmistajien takuu, ellei toisin mainittu.

Meidän Return / Hyvityskäytäntö

Kaikki tuotteet sisältävät täyden valmistajien takuu, ellei toisin mainittu. Takuu suojaa sinua kaikelta ja kaikki viat, mukaan lukien aiheutuneista vahingoista kautta kuljettava. Jos tuote ei toimi kuvatulla tavalla tai saapuu vaurioitunut, sinulla on 15 päivää aikaa aloittaa paluun ja pyytää RMA-numeron (yksityiskohtaisesti meidän palata Menettely alla). Emme hyväksy palaa muusta syystä kuin viallisen tai vahingoittuneen aineiston. Jos tuote on viallinen tai vioittunut, me vaihtaa tuotteen ilman lisämaksua. Me vain antaa takaisin, jos tuote on loppunut. Soita tai lähetä meille sähköpostia, jos sinulla on kysyttävää ennen ostosta kohtaan. Kiitämme teitä yhteisymmärrystä ja yhteistyötä.

Denied Paketti Policy

Jos tuote palautetaan UPS varastoomme me hyvitämme määrä tuotetta. Kuitenkin veloittaa asiakkaan paluu kuljetuksen hinta. Nämä kustannukset voidaan selittää sinulle, kun ilmoittaa asiakaspalveluun evätään paketin, tai UPS palaa luoksemme evätään paketti ilman ennakkoilmoitusta. Asiakas vastaa kaikista palauttaa maksuja evätään paketti tai palaa lähettäjälle.

Meidän palauttamismenettelystä

Jos tarvitset vaihto (johtuu viallisen tai vahingoittuneen tuotteen), ota yhteyttä asiakaspalveluumme (info@manufacturersclearance.com) 15 päivän kuluessa toimituspäivästä. Me antaa sinulle RMA-numeron ja aikataulun ilman kustannuksia nouto kautta meidän lähettäjä. Emme hyväksy palaa muusta syystä kuin viallisen tai vahingoittuneen aineiston. Tuote tulee alkuperäisessä pakkauksessa / laatikko KAIKKI alkuperäisessä pakkauksessa sisältöä, jotta voidaan vaihtaa. Sinulla on RMA-numeron (valmistajan antaman tullaus) ennen lähetystä tuote takaisin meille takuu korjausta tai uusimista.

Asiakaspalvelu 310-427-7689


Flags of the world
Join our mailing list for more great savings and special offers!
© 2010 Manufacturers Clearance. All Rights Reserved.
USABritainSwedenSpainSloveniaSlovakiaRomaniaPortugalPolandNorwayNew ZealandNetherlandsMaltaLuxembourgLithuaniaLatviaItalyIrelandHungaryGreeceGermanyFranceFinlandEstoniaDenmarkCzech RepublicCyprusCanadaBulgariaBelgiumAustriaAustralia