Αποστολή ερωτήσεων

Εάν η αποστολή σας δεν φθάσει εγκαίρως, ή αν έχετε οποιαδήποτε απορία σχετικά με την παράδοση παρακαλούμε επικοινωνήστε με το UPS Αξιώσεις Κέντρο άμεσα: 1-800-PICK-UPS (1-800-742-5877) ή www.ups.com. Όλα τα προϊόντα περιέχουν μια πλήρη εγγύηση κατασκευαστή, εκτός άλλως περιγράφονται.

Επιστροφή μας / Πολιτική Επιστροφής

Όλα τα προϊόντα περιέχουν μια πλήρη εγγύηση κατασκευαστή, εκτός άλλως περιγράφονται. Η εγγύηση που σας προστατεύει από οποιαδήποτε και όλα τα ελαττώματα, συμπεριλαμβανομένων των ζημιών που προκλήθηκαν μέσω της ναυτιλίας. Εάν το προϊόν δεν λειτουργεί όπως περιγράφεται ή φτάνει καταστραφεί, έχετε 15 ημέρες για να ξεκινήσει η επιστροφή και να ζητήσει έναν αριθμό RMA (λεπτομερής ως ανταπόδοση μας Διαδικασία παρακάτω). Δεν δεχόμαστε επιστροφές για οποιονδήποτε λόγο εκτός από ελαττωματικά ή φθαρμένα αντικείμενα. Εάν το προϊόν είναι ελαττωματικό ή κατεστραμμένο, θα ανταλλάξουμε το στοιχείο δεν κόστος για εσάς. Εμείς θα εκδίδουν πλέον παρά μια επιστροφή, εάν το στοιχείο είναι διαθέσιμο. Παρακαλείστε να καλέσετε ή να μας στείλετε email αν έχετε οποιεσδήποτε επιπλέον ερωτήσεις πριν προβεί στην αγορά οποιουδήποτε στοιχείου. Σας ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.

Στερούνται πολιτικής Πακέτο

Εάν το Προϊόν έχει επιστραφεί από την UPS για τις αποθήκες της εταιρίας μας, θα πιστώσουμε το ποσό του προϊόντος. Ωστόσο, θα χρεώσει τον πελάτη το κόστος επιστροφής των προϊόντων. Το κόστος αυτό θα εξηγηθεί σε σας όταν σας ειδοποιεί για την εξυπηρέτηση των πελατών της άρνησης πακέτο, ή UPS επιστρέφει σε μας αρνήθηκε πακέτο χωρίς προειδοποίηση. Πελάτης είναι υπεύθυνος για όλες τις επιβαρύνσεις που επιστρέφουν για ένα πακέτο ή άρνησης επιστροφής στον αποστολέα.

Διαδικασία Επιστροφής μας

Εάν χρειάζεστε μια ανταλλαγή (λόγω ελαττωματικού ή κατεστραμμένου προϊόντος), παρακαλούμε επικοινωνήστε με τμήμα εξυπηρέτησης πελατών (info@manufacturersclearance.com) εντός 15 ημερών από την ημερομηνία παράδοσης. Εμείς θα σας εκδώσουμε έναν αριθμό RMA και να προγραμματίσετε μια μη-κόστους pickup μέσω του ναυλωτή μας. Δεν δεχόμαστε επιστροφές για οποιονδήποτε λόγο εκτός από ελαττωματικά ή φθαρμένα αντικείμενα. Το στοιχείο πρέπει να είναι στην αρχική του συσκευασία / κουτί με όλα τα αυθεντικά περιεχόμενα συσκευασία για να είναι επιλέξιμα για την ανταλλαγή. Πρέπει να έχετε έναν αριθμό (που εκδίδονται από κατασκευαστές Εκκαθάριση) RMA πριν από την αποστολή του προϊόντος πίσω σε μας για επισκευή ή αντικατάσταση της εγγύησης.

Εξυπηρέτηση Πελατών 310-427-7689


Flags of the world
Join our mailing list for more great savings and special offers!
© 2010 Manufacturers Clearance. All Rights Reserved.
USABritainSwedenSpainSloveniaSlovakiaRomaniaPortugalPolandNorwayNew ZealandNetherlandsMaltaLuxembourgLithuaniaLatviaItalyIrelandHungaryGreeceGermanyFranceFinlandEstoniaDenmarkCzech RepublicCyprusCanadaBulgariaBelgiumAustriaAustralia