Въпроси за превоз

Ако вашата пратка не е пристигнал навреме, или ако имате някакви въпроси, свързани с доставката, моля свържете се с UPS Вземания Център директно: 1-800-PICK-UPS (1-800-742-5877) или www.ups.com. Всички продукти съдържат пълна гаранция на производителите, освен ако не е описано.

Нашите връщане / възстановяване на политика

Всички продукти съдържат пълна гаранция на производителите, освен ако не е описано. Гаранцията ви предпазва от всякакви дефекти, включително щети, нанесени чрез доставка. Ако продуктът не функционира, както е описано или пристига повредени, имате 15 дни да започне връщане и поиска номер РСО (подробно в нашата процедура за връщане по-долу). Ние не приемаме връща по някаква причина, различна от дефектни или повредени елементи. Ако продуктът е дефектна или повредени, ще обменят позиция без разходи за вас. Ние само ще издаде възстановяване, ако позицията е в наличност. Моля, обадете се или ни пишете, ако имате някакви допълнителни въпроси преди покупка всеки елемент. Благодарим ви за разбирането и сътрудничеството.

Отказан достъп на политически пакет от мерки

Ако продуктът се върнат с UPS в нашия склад, ние ще кредитира сумата на продукта. Въпреки това, ще таксува клиента за корабоплаването цена връщане. Тази цена ще бъде обяснено с вас, когато ви известява за обслужване на клиенти на отказан достъп на пакет или UPS връща към нас при отказ пакета без предизвестие. Клиентът е отговорен за всички такси за връщане при отказ пакет или връщане на пратката на подателя.

Нашата процедура за връщане

Ако се нуждаете от една валута (поради дефектни или повредени продукти), моля свържете се с нашия отдел за обслужване на клиенти (info@manufacturersclearance.com) в рамките на 15 дни от датата на доставката. Ние ще ви издава номер на РСО и графики, че няма цена пикап чрез нашите изпращача. Ние не приемаме връща по някаква причина, различна от дефектни или повредени елементи. Обектът трябва да бъде в оригиналната си опаковка / кутия с всички оригинални съдържанието опаковка, за да отговаря на изискванията за обмен. Трябва да имате един номер РСО (издаден от производителя освобождаване) преди изпращането на продукта обратно към нас за гаранция ремонт или замяна.

Обслужване на клиенти 310-427-7689


Flags of the world
Join our mailing list for more great savings and special offers!
© 2010 Manufacturers Clearance. All Rights Reserved.
USABritainSwedenSpainSloveniaSlovakiaRomaniaPortugalPolandNorwayNew ZealandNetherlandsMaltaLuxembourgLithuaniaLatviaItalyIrelandHungaryGreeceGermanyFranceFinlandEstoniaDenmarkCzech RepublicCyprusCanadaBulgariaBelgiumAustriaAustralia