Vragen Zending

Als uw zending niet op tijd aangekomen, of als u vragen hebt over de levering kunt u contact opnemen met de Claims Center UPS rechtstreeks: 1-800-PICK-UPS (1-800-742-5877) of www.ups.com. Alle producten bevatten een volledige garantie van de fabrikant, tenzij anders beschreven.

Onze Return / beleid voor terugbetaling

Alle producten bevatten een volledige garantie van de fabrikant, tenzij anders beschreven. De garantie beschermt u tegen alle gebreken, met inbegrip van eventuele schade opgelopen via de scheepvaart. Als het product niet werkt zoals beschreven of beschadigd aankomt, hebt u 15 dagen de tijd om een terugkeer te leiden en vragen om een RMA-nummer (in Onze gedetailleerde procedure van teruggave wordt hieronder). Wij accepteren geen retourzendingen voor een andere reden dan defecte of beschadigde objecten. Als het product defect is of beschadigd is, zullen wij het item te wisselen zonder kosten voor jou. We zullen alleen een refund als het item niet op voorraad is. Bel of mail ons als u nog vragen voorafgaand aan de aankoop van een item. Wij danken u voor uw begrip en medewerking.

Denied Pakket Beleid

Indien het Product wordt geretourneerd door UPS in ons magazijn zullen we het bedrag van het product krediet. Toch zal de Klant de terugzending voor zijn rekening. Deze kosten zullen aan u worden uitgelegd wanneer u de klantenservice van een pakket geweigerd, of UPS keert terug naar ons een pakket geweigerd melden zonder voorafgaande kennisgeving. Klant is verantwoordelijk voor alle kosten terug voor een pakket geweigerd of ga terug naar afzender.

Onze procedure van teruggave

Als u een uitwisseling (als gevolg van een defect of beschadigd product), kunt u contact opnemen met onze klantenservice (info@manufacturersclearance.com) binnen 15 dagen na de leveringsdatum. Wij zullen u een RMA-nummer en het schema een no-cost pickup via onze verlader. Wij accepteren geen retourzendingen voor een andere reden dan defecte of beschadigde objecten. De post moet in zijn originele verpakking / doos met alle originele inhoud van verpakkingen in aanmerking te komen voor een uitwisseling. Je moet een RMA-nummer (uitgegeven door fabrikanten Opruiming) voor de verzending van het product terug naar ons voor reparatie of vervanging.

Customer Service 310-427-7689


Flags of the world
Join our mailing list for more great savings and special offers!
© 2010 Manufacturers Clearance. All Rights Reserved.
USABritainSwedenSpainSloveniaSlovakiaRomaniaPortugalPolandNorwayNew ZealandNetherlandsMaltaLuxembourgLithuaniaLatviaItalyIrelandHungaryGreeceGermanyFranceFinlandEstoniaDenmarkCzech RepublicCyprusCanadaBulgariaBelgiumAustriaAustralia